Over ons

Capitaal 99 is een toonaangevende vastgoedonderneming in de regio West-Balaton in Hongarije. We zijn trots op onze 15 jaar ononderbroken succes gebouwd op onze uitgebreide ervaring in de markt van zowel lokale als buitenlandse aanvraag van de klant.

We hebben uitstekende lokale kennis en ervaring. Wij richten ons specifiek op de regio West-Balaton. Ons doel is om de hoogste kwaliteit van de dienstverlening aan klanten te geven bij het kopen of verkopen

Onze medewerkers zijn professionele, zeer gemotiveerde mensen met goede talenkennis (Hongaars, Engels, Duits, Nederlands, Frans, Russisch, Kroatisch). Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren bij het verkopen of kopen van hun eigendom. Als professionelen zijn we discreet en eerlijk in alle onze zakelijke activiteiten. Alvorens informatie te verstrekken aan onze klanten,

inspecteren we volledige details van de eigendom. Tijdens de inspectie richten we ons op de behoeften van de klant en zijn verwachtingen. Wij werken samen met een gespecialiseerd advocatenkantoor zodat de verkoop of koopproces veilig zou zijn. Zaken doen met Capitaal 99 is een garantie voor succes door onze stijl met de hoogste normen te werken.

Als koper, verkoper of investeerder, moet u informatie beschikken die uit betrouwbare bronnen komt. Een eerlijk verslag markt is een absolute noodzaak voor het maken van een beslissing. Wij zijn hier om u te helpen bij deze! Het kopen van een woning is een geweldige manier om te investeren. Ons doel is om uw investering succesvol te maken!

Ons motto is: „Onze klanten zullen onze vrienden worden”!

Meer informatie is beschikbaar op de ”Diensten” en ”Het kopen van een woning” menu punten aan de onderkant van de pagina.